Nieuwe leerlingen

Voor alle kinderen die tussen 1 oktober 2022 en 1 oktober 2023 vier jaar worden komt er een belangrijk moment aan, want hij/zij mag dan naar de basisschool.

De basisscholen in onze gemeente zijn er erg bij gebaat als zij tijdig weten welke kinderen in de loop van het schooljaar gaan instromen. Hun personeelsomvang voor het komend jaar hangt hier onder andere van af. Daarom verzoeken de basisscholen en de gemeente Nederweert u vriendelijk uw kind (geboren tussen 1 oktober 2018 en 1 oktober 2019) vóór 1 april 2022 aan te melden bij de school van uw keuze.

De Nederweerter basisscholen organiseren allemaal "School in bedrijf" en/ of een open dag. 

Voor basisschool de Zonnehof is dit op 9 maart.

Inschrijven

Inschrijven kan middels ons inschrijfformulier. Dit formulier mag u (het liefst) digitaal of op papier (geprint) invullen. Voor een snelle verwerking van dit inschrijfformulier willen wij u vragen dit formulier digitaal in te scannen en te mailen naar Karin van de Schoor (Intern begeleider) op het e-mailadres k.schoor@meerderweert.nl.
Indien inscannen niet mogelijk is mag het inschrijfformulier ondertekend in de brievenbus van school worden gedaan. Daarbij wel het verzoek om Karin van de Schoor per e-mail op de hoogte te brengen van de nieuwe inschrijving.